Arlida Putri - KOYO LANGIT AMBI BUMI feat Wandra | MUSIC ONE

Arlida Putri - KOYO LANGIT AMBI BUMI feat Wandra | MUSIC ONE
Subscribe to ONE NADA Record official channel: smarturl.it/subscribeONENADA

Songwriter. Lasio
©2021 Onenada Musik Nusantara

Music Arranger : Wandra Restus1yan S.M
Mixing & Mastering : Wandra Restus1yan S.M
Studio Recording. ONE NADA

MUSIC ONE
(CP. 082340110304)
Musisi.
Keyboard : Mufly key
Kendang Dut : Alvaro
Kendang Jaipong : Ader Negro
Bass : Imam
Akustik 1 : Rahmad
Drum : Samsul

Find us online ​:
Instagram : smarturl.it/InstagramONENADA​
Facebook : smarturl.it/facebookONENADA

PEGASUS MANAGEMENT ARTIST.
CP : 082340110304 (Widi Prasetyo)


Thanks :
Allah SWT
ONENADA TEAM
SMJ - Sego Mbok Judes www.smjbymbokjudes.com/

Video Production : Wong3productioN
Cam 1. (Left) Reztu Firmansyah reztugrapher
Cam 2. (Center) Gilang gilang_e.p
Cam 3. (Right) Yoga yoga_ilham15



ONE NADA Record Official
©2021 ONE NADA Musik Nusantara

Komentar

  • Wandra Daily Life
    Wandra Daily LifeBulan Yang lalu

    Pasukan sing gak di restui karo morotuone mrene, kumpul mrene. Absen lur!!!😬🙏

  • Tedy Bagong

    Tedy Bagong

    9 hari yang lalu

    Cb aro esa kang hang duet iki

  • Agung Putra

    Agung Putra

    19 hari yang lalu

    Wes kadung sayang kelendi maning 😥

  • Budi Budi

    Budi Budi

    21 hari yang lalu

    Hadir mas Wandra

  • Putri Dewi Hadi Sri Ayu

    Putri Dewi Hadi Sri Ayu

    24 hari yang lalu

    Hadir 😌

  • sigit cristanto

    sigit cristanto

    25 hari yang lalu

    tempat e uwenak.koyok e

  • teguh prannata
    teguh prannata14 jam yang lalu

    Badut terus badut badut badut

  • juru cinta
    juru cinta3 hari yang lalu

    mantap kedang si kecil gue suscribe

  • Denik Puspitas Sari
    Denik Puspitas Sari3 hari yang lalu

    Sering kesini karna pngen liat alvaro ngendang🤗

  • galangsptr07
    galangsptr074 hari yang lalu

    Mantap

  • Olivia Anindya
    Olivia Anindya5 hari yang lalu

    Riques dong lagu biar gendut tetep cantik

  • yosep tri hariyatno
    yosep tri hariyatno5 hari yang lalu

    Om mufly key aransemen e kok iso wuapik ngono .....om wandra n kaka arlida jossss...

  • agung nugraha nova syauqi
    agung nugraha nova syauqi7 hari yang lalu

    Semarang suruboyo, kadung sayang gak di restui wong tuo😭😭

  • nilam ningtias
    nilam ningtias7 hari yang lalu

    Bocil'e ganteng ,, jogete mantul 🤣🤣🤣

  • Muhmad Ricky Afrizal
    Muhmad Ricky Afrizal8 hari yang lalu

    Gua kaga ngarti bahasa Jawa soalnya gua orang Betawi . Tapi lagunya nagih bngt 😭😭😭

  • Fifi Lionita
    Fifi Lionita8 hari yang lalu

    Iku nyapo kok krukupan anduk 😂

  • Widya Febri
    Widya Febri9 hari yang lalu

    Gemes sama bocil

  • Abrar Sabil
    Abrar Sabil10 hari yang lalu

    ok

  • Wedding Larasati
    Wedding Larasati11 hari yang lalu

    Kerem

  • Taufiq Arifin
    Taufiq Arifin13 hari yang lalu

    Apa cuma gua yang ngerasa kalo suara wandra gaada obat🥰

  • Nasarito Pasai
    Nasarito Pasai13 hari yang lalu

    Enak

  • Yanuar budi Putranto
    Yanuar budi Putranto14 hari yang lalu

    Celana andalan koyok e 😁

  • gabriel
    gabriel15 hari yang lalu

    ampoh kang kendang e

  • Mohamad Ghifary
    Mohamad Ghifary15 hari yang lalu

    Suka chanel ini karna ada alvaronya🤣

  • Tri Mulyani
    Tri Mulyani16 hari yang lalu

    Ngomonge di jodokne jbule gak kuat LDR padahal mergo kahanan seng mengharuske aq kerjo mrantau 😭😭😭

  • Muhammad Ilham
    Muhammad Ilham16 hari yang lalu

    "Nek gusti ngrestui wong tuo biso opo" #tepungkanji.. Ciamis 14 juli 2021..

  • Edfo 7
    Edfo 718 hari yang lalu

    kurang lirik nya om biar bisa mantengin cah ayu sambil nyanyi

  • Niam Akbar
    Niam Akbar18 hari yang lalu

    Nyawang arlida neng ati marai ayem haaahaa

  • Iskan Fahmi
    Iskan Fahmi20 hari yang lalu

    Fokus gendang ciliknya hihihi

  • Saiful Rijal
    Saiful Rijal20 hari yang lalu

    Tiwas tak perjuangke 3 tahun, tibakke wong tuwo ora ngerestui mergo satuan itungan weton. Loroo dekkk... 🥺🥺🔥🔥🥲🥲 10 Juli 2021

  • Vira cantik
    Vira cantik20 hari yang lalu

    lebih dapet cimistry nya jika mereka berdua yang menyanyikannya *****@@@@

  • Eko Budianto Nugroho
    Eko Budianto Nugroho23 hari yang lalu

    Nah mantep nih, ada unsur gamelannya smaa bener2 banyuwangi banget arransementnya

  • Sragen Asri
    Sragen Asri23 hari yang lalu

    Mung Trimo larahan aku iso opo.....anjim bgt😭

  • Tri Mulyani
    Tri Mulyani23 hari yang lalu

    Mas Wandra ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Galeri Cupang Indonesia Galeri Afik Betta 207
    Galeri Cupang Indonesia Galeri Afik Betta 20725 hari yang lalu

    Jos Gandos kemistrinya ampun kerren 😍

  • XODJa.
    XODJa.26 hari yang lalu

    SABARRR GAES WKWKWK

  • Soeryono Channel
    Soeryono Channel26 hari yang lalu

    Bagus...yg bikin jelek cuma 1.. kenapa ada handuk di kepala .bikin jelek gambar saja..ahahahaha

  • Bint Jbr
    Bint Jbr26 hari yang lalu

    👍👍👍

  • Ryan Vinsmoke
    Ryan Vinsmoke27 hari yang lalu

    Riques nyanyi bareng Defarina indra dong kak

  • Kiki Kiron
    Kiki Kiron28 hari yang lalu

    Kalo orangnya glowing dikasih tato bagus banget hehe

  • Irfan Alhakim
    Irfan Alhakim28 hari yang lalu

    Arlida...❤️

  • adi wibowo
    adi wibowo29 hari yang lalu

    tatone ketokke wonge setia ..,wkwkwkwkwkw

  • Adi Nugroho
    Adi Nugroho29 hari yang lalu

    Aku fans arlida mergo rupane mirip pacarku 😂 Sampe pacarku isin dewe nek aku nonton arlida, jarene opo dekne asline kakak adik tapi di adopsi wong liyo 🤣🤣🤣

  • Fadhli Ramadhana
    Fadhli RamadhanaBulan Yang lalu

    Coverane josss 👍

  • Dewi Widia
    Dewi WidiaBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo

  • Amalia Nur Hidayah
    Amalia Nur HidayahBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Sumber: Musixmatch

  • Hillda-dwy Revand_audio
    Hillda-dwy Revand_audioBulan Yang lalu

    Suara e gk enk....,,enakan mbk vita alvia

  • gading 22
    gading 22Bulan Yang lalu

    Serasi nih

  • Amar channel
    Amar channelBulan Yang lalu

    Dari ig langsung kesini🤧

  • jemi afero
    jemi aferoBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo

  • givani awwali
    givani awwaliBulan Yang lalu

    Aku tresno karo dekne kawet saiki. cuma ndekne ragu² mergo gajiku akeh ndekne akhire bubrah perkoro ibue ora setuju 🙌🤪

  • Bagus Prasetyo
    Bagus PrasetyoBulan Yang lalu

    Kok jarang pake sunan kendang kenapa bang wandra, muffly key lebih cocok nya sama sunan kendang

  • Gustansyah Nanda

    Gustansyah Nanda

    12 jam yang lalu

    Sepemikiran bang

  • Terry Septa
    Terry SeptaBulan Yang lalu

    Gilak skm 5200 nya mentereng

  • Ferry Setiawan
    Ferry SetiawanBulan Yang lalu

    idmilk.info/cycle/video/ZZCTiK252MmXg7U.html

  • Gagas Setiyadiyasa
    Gagas SetiyadiyasaBulan Yang lalu

    Arlida mank josh

  • Ida Fadholi
    Ida FadholiBulan Yang lalu

    Smg jodoh banyuwangi hadir

  • Niki Wulandari
    Niki WulandariBulan Yang lalu

    Kolaborasi yang keren kak 👍👍

  • Arul Dominic
    Arul DominicBulan Yang lalu

    Butuh lirik!

  • Bagong Kurniawan12
    Bagong Kurniawan12Bulan Yang lalu

    Mantap....... 👍👍👍

  • risa ika kismalia
    risa ika kismaliaBulan Yang lalu

    Salfok sm sii Bocil gemash 😂

  • Deqwin 29

    Deqwin 29

    4 hari yang lalu

    Sama🤭☺😍

  • Haryo Suharyono
    Haryo SuharyonoBulan Yang lalu

    Kok iso ayumen yo....

  • Indra Jaya
    Indra JayaBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang…

  • teye songep
    teye songepBulan Yang lalu

    Feryy mbot kok ngk pernah di ajak kmna

  • RAYGA_DIFTA
    RAYGA_DIFTABulan Yang lalu

    Behhh angelll

  • Aswan Febri
    Aswan FebriBulan Yang lalu

    Req ora isoh dadi siji min

  • Alvarezy Varez
    Alvarezy VarezBulan Yang lalu

    Merinding ya Allah..😱😱😱

  • antono budi
    antono budiBulan Yang lalu

    Kalu aku sih YES...

  • Ceper Liyodino
    Ceper LiyodinoBulan Yang lalu

    alvaro nggeeeeer😘😘

  • 27 28
    27 28Bulan Yang lalu

    Joss duet,e karo tonggoku iki ms wandra sukses

  • Ronggolawe Nusantara
    Ronggolawe NusantaraBulan Yang lalu

    merdu kali suara kakak ini

  • hafidz Nataharta
    hafidz NatahartaBulan Yang lalu

    Senyum2 sendiri liat bocil joged2..gemezzz asli

  • REVANUFAIL
    REVANUFAILBulan Yang lalu

    Salfok ama tu bocah,ganteng bgt si,,😁

  • Abdul Jabbar

    Abdul Jabbar

    29 hari yang lalu

    Alvaro, ada ignya

  • Fuad Chabib
    Fuad ChabibBulan Yang lalu

    Tarek mang..

  • owl
    owlBulan Yang lalu

    asik banget pas wandra masuk oncam wkwkwk, bagus2 lanjutkaann

  • Wahyu Ninda
    Wahyu NindaBulan Yang lalu

    Alvaro joget e nyenengke🤣

  • Wahyu Ninda
    Wahyu NindaBulan Yang lalu

    Request Dalane Gusti

  • Jefri aditya saputra
    Jefri aditya saputraBulan Yang lalu

    Pink ga?

  • Syaiful Anshori
    Syaiful AnshoriBulan Yang lalu

    Sing ngebas wedi sulap. Di tutup anduk 😂

  • Rezza Brigez
    Rezza BrigezBulan Yang lalu

    Iku seng ngendang ader negro ta boss ❤️❤️

  • rima oktaviani
    rima oktavianiBulan Yang lalu

    Kesino gara2 bocah ganteng pinter ngibing 😊 gemea banget dek ❤

  • roby saputra
    roby saputraBulan Yang lalu

    Musik.e memang berkelas mas bro. Tpi nek maen.e rancak paleng cocok duet karo esa. Nek karo arlida aku pengene nyawang arlida ne tok 😁

  • vanny setiani
    vanny setianiBulan Yang lalu

    Keren bgt arrangement music nya.... sukak

  • sebtan s07
    sebtan s07Bulan Yang lalu

    Arlida ayune caaak caaaak

  • Dewi Nur
    Dewi NurBulan Yang lalu

    Suara ceweknya b aja masih mending esa risty.... 😂😂

  • Lemah teles
    Lemah telesBulan Yang lalu

    Mantep egol'lane rek 👍👍👍

  • Diyas Pitaloka
    Diyas PitalokaBulan Yang lalu

    Waseekk jooss

  • Art Candra Channel
    Art Candra ChannelBulan Yang lalu

    Bojonegoro hadir kak.. Suka sekali dengan duat 2 orang ini.. Suaranya itu lo.. Ndak kuat heheh.. Semangat berkarya.. Mantap.. Sogok😆

  • Jaka Septian
    Jaka SeptianBulan Yang lalu

    Enak music selow pertama nya ..

  • Arip Cah mbutak
    Arip Cah mbutakBulan Yang lalu

    🥰🥰🥰🥰😘😘😘💐💐💐😭😭😭😭😭

  • Gombon Chanel
    Gombon ChanelBulan Yang lalu

    Suara mba nyan aduh aduh bagus bersih banget. Cantik lagi 🤫

  • Yuli Rojikin
    Yuli RojikinBulan Yang lalu

    Jember hadir,,,, paling muantab kalau ada mas mufley key,,,, keren abizz

  • Keeche pits
    Keeche pitsBulan Yang lalu

    Coook fokus seng kudungan anduukkk 😂😂😂😂

  • Wilyam Eko
    Wilyam EkoBulan Yang lalu

    Alvaro mantapp.

  • bocah trawas 78
    bocah trawas 78Bulan Yang lalu

    Seng cilik iku anake sopo yo

  • Abdul Jabbar

    Abdul Jabbar

    29 hari yang lalu

    Paijo jenggot

  • Yowis Terserah.
    Yowis Terserah.Bulan Yang lalu

    nyamlengg ndann👌

  • cindy oktavia putri
    cindy oktavia putriBulan Yang lalu

    Aku kok fokus karo bocah e cilik kwii.. Kok bagus menn to leee awk uu..

  • Fajar Prayoga
    Fajar PrayogaBulan Yang lalu

    Arlida putri enak

  • tursiman tursino
    tursiman tursinoBulan Yang lalu

    One lover's Dewata hadir,,kangen banget ,,lma gk ktemu sama mas wandra😔😔😔

  • dika putra
    dika putraBulan Yang lalu

    Bangga jadi org banyuwangi

  • Rudy Prasetiyo
    Rudy PrasetiyoBulan Yang lalu

    ..keren sumpah..... cuma basistnyaa tolong.. handuknya... duhhh..

  • Bagus Igian
    Bagus IgianBulan Yang lalu

    Ayo siapa yang kesini gara gara nonton cuplikan di Instagram 😍

  • Same'o Coffee
    Same'o CoffeeBulan Yang lalu

    Suaranya sangat joss

  • Tonisholeh channel
    Tonisholeh channelBulan Yang lalu

    ONE LOVERS dari kediri, semoga semakin jaya selalu solid,

  • reva love
    reva loveBulan Yang lalu

    Lebih suka klo duet sama esa risty 😁🙏

  • Wadank Swara Indonesia Official
    Wadank Swara Indonesia OfficialBulan Yang lalu

    Pemain kendangnya keren

Berikutnya